BRISTOL KIDS ACTIVITIES i BRISTOL TALKS, NOVES ACTIVITATS OBERTES AL PÚBLIC

Aquest mes de novembre Bristol ha començat a oferir activitats gratuïtes per a tots els santjustencs que vulguin gaudir dels idiomes d’una manera amena.

En relació al compromís que vam adquirir amb l’Ajuntament de Sant Just, estem programant per cada mes una BRISTOL KIDS ACTIVITY, activitat oberta a una franja d’edat de nens o joves amb l’anglès com a llengua vehicular.  I cada trimestre organitzarem una BRISTOL TALK, xerrada també oberta al públic sobre temes d’interès social.

Ja hem fet 3 activitats i han estat tot un èxit. La KIDS ACTIVITY programada per a l’octubre es va ajornar ja que havia de ser el vespre de Sant Just Shopping Night. Finalment va ser el 3 de novembre. Vam oferir una sessió d’Storytelling amb nens de 5 a 8 anys que va acabar amb un sorteig de llibres per a nens,  patrocinat per l’editorial Richmond-Santillana.

El primer BRISTOL TALK va ser el divendres 16 de novembre i va tractar sobre Seasonal Nutrition (Nutrició de Temporada). Aquesta primera xerrada bilingüe va estar conduïda per la biòloga i nutricionista Britta Stemmler, qui ens va parlar dels avantatges de consumir productes de temporada i proximitat. Després de la conferència vam intercanviar impressions amb els assistents mentre gaudíem d’unes infusions i unes galetes d’allò més saludables.

Aquest cap de setmana hem fet la segona KIDS ACTIVITY. En aquest cas, el dissabte 24 de novembre hem ofert una sessió gratuïta d’Art and Creativity  amb la terapeuta i professora Mónica Flames. En 2 dies es van exhaurir les places i alguns nens ja s’han apuntat per a la propera edició de KIDS ACTIVITY, el 22 de desembre. Serà una sessió de Christmas Arts and Crafts, també de la mà de la Mónica Flames.

En el decurs de l’any farem activitats diverses perquè tothom trobi una ACTIVITY on una TALK per gaudir mentre practica l’anglès.

I continuem treballant per organitzar les activitats i xerrades pels propers mesos. El TALK de l’hivern serà d’allò més seductor: Biochemistry of love… and sex (La bioquímica de l’amor… i del sexe). Aquesta interessant xerrada anirà a càrrec del catedràtic de Bioquímica de la UB, José María Argilés Huguet, qui ens parlarà de com funciona la famosa química quan ens enamorem i com afecta en les diferents relacions.

Les ACTIVITIES per als nens seran molt entretingudes i estaran relacionades amb les arts i les activitats físiques.

Si voleu participar-hi, estigueu pendents al Butlletí i l’Agenda Municipal i als emails que enviem als nostres contactes.